Informatii utile

LENTILE AERIENE

 

In ceea ce priveste lentilele, la Opticris mereu vei gasi cele mai noi tehnologii intr-o gama variata de preturi pentru a fi accesibil pentru oricine isi doreste calitate . Partenerii nostri sunt liderii mondiali, creatorii celor mai performante lentile din lume: Essilor, Zeiss, Rodenstock.

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele aeriene – contacteaza:  serviciul Personal Shopper Opticris scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele:  0744373505 ,  0756169039  sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

 

Tipuri de lentile aeriene la Opticris

 

1.    Lentile monofocale 1.5 High Performance 

Lentile monofocale din sticla organica 1.5 cu tratamente multiple:  antireflex, durificare, hidrofob si oleofob. 

VEDERE CLARA   -   CONFORT VIZUAL RIDICAT  -  CLARITATE MARITA  -  REFLEXIILE ELIMINATE DE LA 8 LA 4%  - EFECT DE STRALUCIRE ELIMINAT  -  REZISTENTA LA ZGARIETURI  -  REZISTENTA MARITA LA MURDARIE  -  USOR DE INTRETINUT

2.    Lentile monofocale 1.5 Top Performance 

Lentile monofocale din sticla organica 1.5 cu tratamente multiple: antireflex multiplu, durificare, hidrofob, oleofob , antistatic si protectie UV - factor ESPF 25.

VEDERE FOARTE CLARA  -  CONFORT VIZUAL EXCELENT  -  CLARITATE EXCEPTIONALA  -  REFLEXIILE ELIMINATE de la 8 la 0.5%  -  EFECTUL DE STRALUCIRE ELIMINAT  -  REZISTENTA LA ZGARIETURI  -  REZISTENTA MARITA LA MURDARIE si PRAF  -  PROTECTIE DE 25 DE ORI MAI MARE IMPOTRIVA RADIATILOR UV DAUNATOARE – prevenind imbatranirea ochilor si aparitia cataractei.

3.      Lentile monofocale 1.5 Ultra Superior Performance 

Lentile monofocale din sticla organica 1.5 cu cu cele mai performante tratamente multiple: antireflex multiplu, protectie la lumina albastru- violet, durificare, hidrofob, oleofob , antistatic si protectie UV- factor  ESPF 35. Lumina albastra -violet daunatoare este cea mai nociva pentru celulele retinei, cauzand leziuni oculare pe termen lung si grabind aparitia degenerescentei maculare. Razele UV si lumina albastra -violet sunt prezente peste tot, atat in mediul exterior cat si in spatii inchise ( in sursele cu LED, calculatoare, tablete si smartphone-uri).

REDUCE CU 25% DISTRUGEREA CELULELOR RETINEI - prevenind aparitia leziunilor oculare si a degenerescentei maculare
PROTEJEAZA DE 35 DE ORI MAI MULT OCHIUL IMPOTRIVA RADIATILOR UV DAUNATOARE, prevenind imbatranirea prematura a ochilor si aparitia cataractei
PREVINE IMBATRANIREA PREMATURA A OCHILOR, prin filtrarea selectiva a luminii daunatoare
CEA MAI BUNA VEDERE si TRANSPARENTA DE DURATA  -  CONFORT VIZUAL EXCELENT  - CLARITATE EXCEPTIONALA  -  PROTECTIE IMPOTRIVA LUMINII ALBASTRU-VIOLET – REFLEXIILE ELIMINATE de la 8 la 0.5%  -  EFECTUL DE STRALUCIRE ELIMINAT  - REZISTENTA LA ZGARIETURI  -  REZISTENTA MARITA LA MURDARIE si PRAF 
4.    Lentile PROGRESIVE

Lentilele progresive asigura corectia corecta pentru o vedere perfecta si naturala la orice distanta ( aproape, intermediar si distanta ). .  Lentilele progresive le putem  personaliza prin aplicarea pe lentila a unei game extinse de tratamente, filtre speciale, filtre medicale, culori fashion de interior  si prin prelucrari speciale si  individualizare parametrii.

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele progresive – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039  sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

5.    Lentile DEGRESIVE

Lentilele degresive reprezinta solutia potrivita pentru o vedere naturala la aproape si intermediar. Lentilele degresive le putem  personaliza prin aplicarea pe lentila a unei game extinse de tratamente, filtre speciale, filtre medicale, culori fashion de interior .

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele degresive – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039 sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

6.    Lentile BIFOCALE

Lentilele bifocale permit corectia vederii la aproape si la distanta prin doua zone diferite ale lentilei. Pentru o vedere perfecta, naturala si completa la aproape, intermediar si distanta iti recomandam lentilele progresive. . Lentilele bifocale le putem  personaliza prin aplicarea pe lentila a unei game extinse de tratamente, filtre speciale, filtre medicale, culori fashion de interior.

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele bifocale – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039  sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

7.    Lentile SUBTIATE 1.59 / 1.6 / 1.67 / 1.74 / 1.9  – Monofocale , Progresive, Degresive

Lentilele subtiate – monofocale, progresive si degresive  -  sunt disponibile in 5 inidici de refractie 1.59, 1.6, 1.67, 1.74 si 1.9 – lentilele fiind mai subtiri si mai usoare pe masura cresterii valorii indicelui de refractie.  Lentilele subtiate le putem  personaliza prin aplicarea pe lentila a unei game extinse de tratamente, filtre speciale, filtre medicale, culori fashion de interior  si prin prelucrari speciale prisma, echilibrare, descentrare, individualizare parametrii.

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele subtiate – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039  sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

8. Lentile de SOARE cu DIOPTRIE - Monofocale si  Progresive

Lentilele de soare cu dioptrie asigura corectia vederii si ofera in acelasi timp  protectie 100% UVA - UVB, perceptia naturala a culorilor si o claritate fara egal a vederii .   Iti oferim o gama ultra variata de lentile de soare cu dioptrie , fiind disponibile in 65 de culori  uni  -  degrade  -  flash mirror  cu sau fara filtru polarizant, monofocale sau  progresive.

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele de soare cu dioptrie – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039  sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

9. Lentile Fotocromice – Monofocale, Progresive si Degresive

Cu lentilele fotocromatice beneficiati intr-o singura pereche de ochelari  in acelasi timp de ochelari de vedere la interior si ochelari de soare la exterior - protectie, colorare puternica în aer liber, transparenta in spatii inchise, reactivitate si performanta durabila. .  Lentilele fotocromice sunt disponibile in 7 culori si   le putem  personaliza prin aplicarea pe lentila a unei game extinse de tratamente, filtre speciale, filtre medicale, culori fashion de interior  si prin prelucrari speciale prisma, echilibrare, descentrare, individualizare parametrii.

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele fotocromice -  contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039  sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

10. Tratamente si Filtre speciale  - pentru sanatatea si protectia ochilor

Opticris va ofera o gama extinsa de peste 20 de tipuri de tratamente si filtre speciale. Disponibile pentru toate tipurile de lentile monofocale, progresive, degresive si bifocale – lentile standard, subtiate, incolore, fotocromice si de soare  -  tratamentele si filtrele sunt esentiale pentru a asigura sanatatea si protectia ochilor.

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre tratamente si filtre speciale  – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039 sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

11.  Lentile cu FILTRE MEDICALE- Monofocale , Progresive, Degresive

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre filtre medicale  – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039 sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

12. Lentile PRISMATICE

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele prismatice – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039  sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

13. Lentile EYEZEN

Pentru comenzi, detalii si alte informatii specializate  despre lentilele prismatice – contacteaza : serviciul Personal Shopper Opticris – scriindu-ne pe whatsapp la unul din numerele: 0744373505 ,  0756169039  sau telefonic direct la magazinele Opticris – vezi sectiunea Locatii. Te asteptam cu drag. Noi avem grija de ochii tai !

Branduri